Tegn og symptomer på benzodiazepiner avhengighet: Forstå den sanne faren

Hvorfor kan de føre til benzodiazepiner avhengighet?

Benzodiazepiner er beroligende midler som induserer euforiske følelser. Avhengighet kan skyldes måten disse stoffene påvirker kroppen og motivasjonssystemet på. Lær mer om symptomene og årsakene til avhengighet av benzodiazepiner. Her er noen vanlige advarsels skilt som kan indikere en avhengighet av benzodiazepiner. I tillegg til symptomer kan benzodiazepiner påvirke personligheten, det sosiale livet og helsen.

benzodiazepiner avhengighet

Beroligende midler er benzodiazepiner.


Benzodiazepiner, en klasse beroligende midler, øker GABA-nivåer i hjernen. GABA er et naturlig forekommende beroligende middel som beroliger nerveskyting relatert til stress eller en stressreaksjon. De øker også dopaminnivået, som er kjemiske budbringere som kontrollerer nytelse og belønning. Hjernen vil slutte å produsere benzoer hvis noen slutter å ta dem. Benzodiazepiner kan foreskrives for å redusere angst, kontrollere anfall eller som muskelavslappende midler.

Start et program for å redusere benzodiazepinmisbruk ved å søke profesjonell behandling. Et profesjonelt behandlingssenter kan hjelpe deg med å overvinne abstinenssymptomer forårsaket av benzodiazepiner. Når du har startet et behandlingsprogram, begynner du gradvis å trappe ned benzoene. I løpet av behandlingsprogrammet vil utdannede spesialister på mental helse samarbeide med deg for å ta tak i underliggende problemer som kan ha ført til misbruk av benzodiazepiner.

Benzodiazepiner er et velkjent beroligende middel som før i tiden ble gitt mye for angst.

De kan brukes til å behandle angst, søvnløshet og muskel spasmer. Imidlertid kan de være farlige hvis de tas i overkant. De bør tas etter en tidsplan som er anbefalt av en lege. Ikke stopp brått, da dette kan føre til farlige abstinenssymptomer. Hvis du tar for mange benzodiazepiner, kan det føre til abstinenser og fysisk avhengighet.

De kan forårsake euforiske følelser og igjen føre til benzodiazepiner avhengighet


Benzodiazepiner er reseptbelagte medisiner som øker dopamin nivåene ved å modulere nærliggende reseptorer. Kjemikaliet er ansvarlig for følelser av nytelse, motivasjon og tilfredshet. Å ta benzodiazepiner forårsaker eufori hos noen mennesker. Til tross for potensialet for misbruk, blir de ofte foreskrevet for å behandle angst eller andre forhold. Disse stoffene kan forårsake bivirkninger som hukommelsessvikt, døsighet og eufori.

Selv om benzodiazepiner kan være vanedannende, er de ikke de eneste stoffene som forårsaker eufori. Mange reseptbelagte legemidler som forårsaker søvn eller døsighet er veldig populære. Selv om de har lignende bivirkninger, er deres virkningsmekanismer forskjellige. Kokain påvirker hjernens dopaminreseptorer direkte, og hindrer dopamin i å bli reabsorbert. Benzodiazepiner øker derimot dopaminnivået indirekte. Dette øker lykke.

Til tross for de euforiske effektene indusert av benzodiazepiner, blir de ofte misbrukt i kombinasjon med andre legemidler. I de fleste tilfeller vil benzodiazepiner kombineres med opioider (sterke reseptbelagte smertestillende). I noen tilfeller blir benzodiazepiner misbrukt som en del av et narkotikamisbruksprogram, men de brukes sjelden alene. For å oppnå samme høye, kombineres benzodiazepiner ofte med opioider og diazepam. Fordi de er vanedannende, kan abstinenssymptomer oppstå ved daglig bruk.

Bivirkninger av benzodiazepiner inkluderer mange. Misbruk av disse stoffene kan føre til alvorlige helseproblemer og til og med død. Benzodiazepiner kan også være skadelige for forhold og arbeid. Finn hjelp og støtte for din avhengighet. Path2Help er et verktøy som kan hjelpe deg. Den matcher deg med de riktige ressursene og støttene for å hjelpe deg å slutte å bruke disse stoffene. Du er kanskje ikke klar over at du har en rusavhengighet.

De har innvirkning på motivasjonssystemet


Benzodiazepiner, som ikke har angstdempende egenskaper, kan også endre den sosiale konkurranseevnen og oppførselen til rotter og duer. Det er imidlertid ikke klart hva de nevrobiologiske mekanismene eller nevrale kretsene ligger bak effektene deres. Men å forstå disse prosessene kan hjelpe oss med å utvikle mindre skadelige terapeutiske løsninger for angst relaterte mangler i det sosiale domenet. Vi vil diskutere noen av de siste funnene fra studier.

Benzodiazepiner påvirker hjernens ventrale-teg mentale områder. Dette området mottar input fra mange områder av hjernen og er velkjent for å spille en avgjørende rolle i motivasjon og egenskaps angst. Det er også en stor bidragsyter til utviklingen av et ønske om å gjøre ting. Benzodiazepiner kan ha farlige abstinens effekter til tross for deres positive effekter. Du bør trekke deg sakte fra benzodiazepiner under tilsyn av en lege eller gå gjennom et medisinsk overvåket detox-program.

De kan føre til avhengighet


Benzodiazepiner kan forårsake avhengighet på samme måte som opioider. De er sentralnervesystemdepressiva, noe som gjør dem svært vanedannende og potensielt dødelige hvis de blir misbrukt. Benzodiazepiner er også ofte misbrukt i kombinasjon med alkohol og andre rusmidler. Hvis de misbrukes i store mengder, kan de forårsake avhengighet og fysisk avhengighet. Benzodiazepiner er også kjent som «date-voldtekt»-medisiner, fordi de kan få folk til å slappe av og senke vaktene.

Fler trinns behandlingen av avhengighet av benzodiazepiner krever en fler trinns tilnærming. Dette innebærer å identifisere årsaken til avhengighet og deretter bestemme det beste behandlingsprogrammet. Noen ganger er benzodiazepiner foreskrevet for å behandle angst og depresjon. Flere behandlingsprogrammer inkluderer rådgivning og kollegastøtte for å hjelpe pasienter med å takle sin følelsesmessige og fysiske avhengighet. Behandlingen må inkludere en innledende vurdering samt løpende støtte for de beste resultatene.

En lege bør behandle benzodiazepin abstinenser fordi benzodiazepiner kan forårsake farlige bivirkninger når de kombineres med alkohol eller andre stoffer. Benzodiazepiner kan føre til overdose, og mange dødelige overdoser involverer en cocktail av stoffer. En person kan etter hvert bli avhengig av benzodiazepiner og vil fortsette å bruke dem for å føle seg normal. Benzodiazepiner kan være et kraftig stoff som kan ødelegge et liv og en familie.

Benzodiazepiner er en type reseptbelagte medisiner.

De er foreskrevet for å behandle angst, men kan også brukes til å lindre stress og smerte. Personer som lider av benzodiazepin avhengighet kan oppleve søvnproblemer, angst, hallusinasjoner, selvmordstanker og søvnproblemer. Rusavhengige kan trenge profesjonell behandling, siden abstinenser kan være farlig og føre til avhengighet. Ettervern tjenester er tilgjengelig for å hjelpe de som har fullført behandling tilbake til en normal livsstil. Tolv-trinns programmer for rusavhengige, lik NA og AA, kan være nyttige. Disse programmene lærer medlemmene hvordan de skal takle hverdagens stressfaktorer og hvordan de kan unngå tilbakefall.

Hjernekjemikaliene kjent som nevrotransmittere endres av benzodiazepiner. Disse kjemikaliene kontrollerer humør, muskeltonus, emosjonell respons og humør. Abstinenser fra benzodiazepiner kan forstyrre aktiviteten til disse nevrotransmitterne, og forårsake fysiske og psykologiske abstinenssymptomer. Disse symptomene kan vare i flere uker til nervesystemet blir vant til å fungere uten benzodiazepiner. I alvorlige tilfeller kan benzodiazepiner til og med forårsake hjerneslag.

Å ta benzodiazepiner regelmessig kan forårsake toleranse.

Å tolerere benzodiazepiner kan føre til toleranse. Folk kan kanskje ta mer av stoffet for å oppnå samme effekt. Når dette skjer, er benzodiazepiner så integrert i dagliglivet at folk vil ta mer for å oppnå de samme effektene. Etter hvert blir de en integrert del av dagliglivet og kan påvirke relasjoner. Når disse avhengighetene blir alvorlige, er det på tide å søke profesjonell hjelp. Denne artikkelen er skrevet for info ikke for å behandle eller om noe ikke er helt riktig finn oppdatert info fra nhi.

Leave a Comment