Benzodiazepiner og dens abstinenser fra helvete

Benzodiazepiner skiller seg veldig ut fra opiat avhengighet eller amfetamin avhengighet. Når det gjelder Opiat rusavhengighet har en en del muligheter for å slippe det verste abstinensene. Suboxone, Subutex og metadon er de vanligste midlene for opiat avhengighet. 

Og om du er amfetamin rusavhengig har du ADHD medisiner for å stabiliser og mange blir utredet for ADHD også da en har attentin som er et godt middel å bruke. Men hva med de som er mest avhengig av benzodiazepiner de har egentlig ikke noe substitutt og i det lange løp kan det i verste fall ende katastrofalt.

Og mange må begynne på antidepressiva og en del andre medisiner for å stabilisere kroppen. Jeg har personlig vært avhengige av både sterke smertestillende og et enormt forbruk av benzodiazepiner. Så kan med hånda på hjerte si at abstinens symptomene en får er som å få hjerte ditt revet ut av kroppen din og føle seg rett og slett født på ny. 

Hvorfor er det ikke substitutt for Benzodiazepiner egentlig?

Man må virkelige begynne å tenke nytt for det er en stor andel av benzodiazepin rusavhengige som trenger hjelp. Dette er ikke for å virke suttrete men, har en nok fakta på dette området? Trenger vi substitusjons medisiner for denne befolkningen.

Har søkt og søkt på nettet men eneste artikkel jeg fant var det en som skrev følte jeg voknet opp når jeg sluttet. 

Hadde han brukt store mengder i 10+ år?

har vi nok fakta på dette området? 

kommenter gjerne nedenfor dine synspunker og om du har mer informasjon jeg kan legge til i denne artikkelen.

Leave a Comment